x

Blog

Varför ska man välja strömbrytare i porslin?

Skrivet av: PATY
mera
 

När färgen kom till hemmet…

Skrivet av:
Luft, sol, fågelsång, romantik som aldrig tar slut.  KATY har tänkt detta hus i naturens pastellfärger. Redan vid starten hade vi idén att använda strömbrytare i porslin i hela huset ROO ALBA, för att motsvara vita dörrar och kontrasterande fönsterkarmar, som bildar en hel vägg i huset. Men…
 
mera
 

Träkonstruktion - Arken

Skrivet av: PATY

Denna träbyggnad byggdes i utkanten av Prag. Byggnadens energibehov, inklusive varmvattenuppvärmning, uppgår till otroliga 0,9 ton pellets per år. Detta med avstängd solpanel. Om solpanelen är på, förbrukar ägarna bara ett par kilo pellets per år. Strukturen är unik på grund av användning av 55 ton synlig betong i interiören. Detta gör att byggnaden har en enorm värmelagringskapacitet. Som jämförelse – det är som om värmen behålls av 2 000 värmeackumulerande kaminer. 

I byggnaden användes 156 uttag och strömbrytare i porslin. Den valda färgen på ytan är grisea, också kallad grafit. Färgen betonar underbart den fantastiska interiören. 

mera
 

Hur man kan trolla med strömbrytare och uttag

Skrivet av: Jana Ledecká

Var inte rädd för färger. Strömbrytare i porslin från KATY PATY kan lysa upp varje interiör. Färggrupperna är utformade så att färgerna i gruppen är välbalanserade och är perfekta att matcha med varandra. De kan även användas alla tillsammans i ett rum.

mera
 

Video från tillverkningen

Skrivet av: PATY

Video från porslinstillverkningen. Inblick i produktionen hemligheter av de gamla mästarna.

mera
 
 


Potřebujete zajistit výhodné financování Vašeho podnikatelského projektu nebo nákupu vybavení?

Rád Vám kdykoliv poradí náš specialista:

Bc. Petr Ledvina