x

Blog

När färgen kom till hemmet…

Skrivet av:
… det viktigaste är att välja "tema i huset" och välja lämpliga färger och material för detta tema. Temat för denna luftiga träkonstruktion, byggd av firman DOMESI, var "sommarlov". Luft, sol, fågelsång, romantik som aldrig tar slut.  KATY har tänkt detta hus i naturens pastellfärger. Redan från första början hade vi idén att använda strömbrytare i porslin i hela huset ROO ALBA, för att göra kontrast med vita dörrar och  fönsterkarmar, som bildar en hel vägg i huset. Men… en vacker morgon vaknade KATY och såg FÄRGER, och därför bestämde hon sig för att utnyttja hela färgskalan DECORUS.
I vardagsrummet där ett gråblått golv dominerar, valde hon ROO LIVOR. I köksutrymmet, med rådande vita symboler för renhet (diskho i keramik, ljus, köksfläkt och ett stort fönster över diskbänken) renheten betonas ytterligare med renheten av porslin som representeras av strömbrytare och uttag ROO ALBA. Det finns också två sovrum i huset. Ett är fullt av mörka jordnära nyanser, och den bästa matchningen blev ROO LUCIDUM, som förbinder alla tillbehör från mattor, sängtextilier till ljuskronor i kopparfärg. Det ljusare sovrummet, med golv i färg av en stormig himmel, krävde kombination med strömbrytare ROO COLUMBA. . Badrummet domineras av en mjuk grå färg som understryker närvaron av två interiörjuveler - ett handmålat mexikanskt handfat från LA GARTIJA och en vacker strömbrytareROO ALBA från KATY PATY.
Retroelement som ingår i ROO-kollektionen matchar utmärkt enkelheten i den skandinaviska stil, som på något sätt naturligt passar i timmerhus. Virke i varma bruna nyanser fungerar underbart med FÄRGER i kollektionen DECORUS. KATY PATY introducerar strömbrytare och uttag i porslin som inte är en ”oundviklig störning” i interiören och som inte förstör ett harmoniserat utrymme, snarare tvärtom: ROO är designelement som ska frammana ett minne och ett leende. KATY gillar berättelser och detta hus har också sin själ och historia, så som varje hus.
Oavsett om du just börjat skriva ditt hus historia från början eller om du fortsätter i en historia som redan börjat genom någon annan, oavsett om du bygger eller rekonstruerar, tysta inte ned berättelser av hus och platser där du bor. Stöd dem istället, de kommer säkert att återgälda din omtänksamhet. De är berättelser om ditt hem och ditt liv.
Har du lyckas med något som gör dig nöjd och glad? Om du lyckats göra detta med en strömbrytare från KATY PATY, så blir vi superglada! Visa oss! Visa gärna hela världen! :)
 


Potřebujete zajistit výhodné financování Vašeho podnikatelského projektu nebo nákupu vybavení?

Rád Vám kdykoliv poradí náš specialista:

Bc. Petr Ledvina